Nieuwe wijn-webwinkel Limburgse Wijnen

Wijnen met Sanne

Samen met Coen deelt Sanne Reinders een passie voor het restaurant (De Heerderberg in Cadier en Keer), maar Sanne heeft nog een passie en dat is Limburgse wijn. Sanne is ook inmiddels sommelier

Sannes’ enthousiasme voor wijnen uit de Limburgse regio is ontstaan tijdens de Corona periode. Het restaurant was tijdelijk dicht en ze wilde de wijnmakers uit onze buurt wel eens ontmoeten. Sanne ontdekte zulke bijzondere en mooie wijnen en besloot daarom te specialiseren in Limburgse wijn en alleen nog maar wijnen uit de streek te schenken in het restaurant.

“Waarom ver zoeken als het ook in de buurt te vinden is’’ is dan ook haar slogan.

Aangezien ze veel prachtige wijngaarden heeft bezocht, de unieke wijnen kunnen proeven en persoonlijk kennis heeft gemaakt met al die enthousiaste wijnmakers kan ze jou inmiddels alles vertellen wat jij graag wilt weten over Limburgse wijn. Achter iedere fles wijn schuilt een verhaal en dat vind Sanne dan ook het mooiste om te delen. Niet alleen mooie wijnen, maar ook een mooi verhaal.

Haar website heet Limburgse Wijnen (lijkt erg op ie van ons en daar zijn we trots op, want hoe meer je samen kan delen en Limburgse wijnen mag promoten, hoe beter.