Apostelhoeve bij Sally’s Kitchen

Apostelhoeve bij Sally's Kitchen

We noemen onszelf de ambassadeurs van de Limburgse Wijnen. Waarom? Omdat we zo enthousiast zijn over de groei van de Limburgse wijnbouw, de kwaliteit, de vele wijnen en druiven. Dus spreken we over Limburgse Wijnen waar dat kan, zetten we wijnwinkels aan tot opname van Limburgse wijnen in het assortiment (bijvoorbeeld De Wijnzaak in Hoofddorp) of enthousiasmeren we restaurauteurs om een Limburgse wijn op de kaart te zetten.

Zo ook nu weer bij Sally’s Indonesian Kitchen in Amsterfoort. Zij hebben recent besloten de Apostelhoeve Pinot Gris op te nemen op de prachtige wijnkaart. Patrick van Os, een groot wijnliefhebber en kenner was zeer enthousiast over de wijn-spijs combinatie bij mooie en eerlijke Indonesische gerechten.

Vandaar dat we dat graag melden, zeker nu de restaurants weer langzaam hun deuren mogen openen. Overigens is een bezoek aan Sally’s kitchen een waar genot. Authentieke gerechten samengesteld en bereid door Chef Sally van Os zijn zeer aan te bevelen. De sfeer en inrichting is geweldig.

Toch leuk dat we als Limburgse Wijn Ambassedeurs weer mensen hebben kunnen inspireren om zo kennis te maken met prachtige wijnen van eigen bodem. En Patrick zal op zijn beurt weer vele gasten aanporen om op een Limburgs avontuur te gaan.

Sally’s Indonesian Kitchen

Utrechtseweg 38,
3818 EM Amersfoorttijden 
Website: sallyskitchen.nl
Telefoon: 033 479 5950