Wijnrestaurant op het land

Wijn op het Land

Wijngaard St. Martinus op het perceel Langeberg gelegen te Voerendaal zal als locatie dienen voor de tweede editie van Wijnrestaurant op het Land. ‘Waar men vorig jaar nog uitkeek óp de wijnranken, zitten de gasten er dit jaar middenin.
Het restaurant zal worden geplaatst te midden van de wijngaard, waardoor het in zijn geheel omringd is door wijnranken welke klaar zijn om geoogst te worden.’ aldus Stan Beurskens, eigenaar en wijnmaker van St. Martinus. Beurskens is ontzettend trots dat ‘Wijnrestaurant op het Land’ neerstrijkt op zijn wijngoed.

De locatie van de wijngaard ligt midden in het hart van het Zuid-Limburgse Heuvellandschap. Het panoramalandschap met wijnbouw op de hellingen biedt een prachtig decor. Wijnrestaurant draagt bij aan de identiteit van Voerendaal, promoot het lokale product en zorgt voor exposure van de gemeente Voerendaal. Het thema wijnbouw heeft bovendien een centrale plek in het themaproject “Oerland van Kalk”. Tevens worden er samenwerkingen aangegaan met de bestaande initiatieven “Zomerfestival Voerendaal” en “Land van Kalk”.

Wijnrestaurant op het land zal plaatsvinden vanaf 12 september tot en met 4 oktober. Reserveer snel want vol = vol!

Meer informatie en reserveren op deze website Wijnrestaurant op het land